Als jong kind was ik altijd al aan de zware kant. Mijn leven lang op dieet, altijd gedoe over te zwaar zijn. Meer dan 10 diëtistes versleten. 20 kg aankomen van de pil in 1 jaar tijd. Nog veel dikker worden na de zwangerschappen om tijdens borstvoeding nog veel zwaarder te worden. 

Eindelijk het verlossende woord van een moeder op het schoolplein. Je hebt misschien wel lipoedeem.

.........................

En dan de zoektocht, het onbegrip komt je tegemoet uit alle hoeken. Artsen die niet geloven dat je echt je best wel doet en zèker nog nooit van lipoedeem gehoord hebben, familie die hoopt dat je nog nèt dat beetje extra zou kunnen geven zodat je misschien toch weer afvalt...net als een poos daarvoor. 

 

Voor jou, de vrouw die ook tegen al die muren op loopt, of juist de vrouw die hoopt dat te vermijden, heb ik deze website gemaakt.

Kort, duidelijk, overzichtelijk. Websites genoeg met veel en veel meer info.

Deze website is de basis. 

Deel het! 

Zegt het voort!

Doe het voor jezelf, voor je dochter, voor je toekomstige kleindochter!

Laten we samen zorgen dat er meer onderzoek gedaan zal worden zodat lipoedeem nooit meer als obesitas gezien wordt. Laat ons los komen van dat juk!

 

Mijn wens.... dat mijn dochters niet tegen al dat onbegrip en alle veroordelingen hoeven te lopen want dat heb ik al voor ze gedaan. Laat er over een kleine poos BEGRIP zijn van onze doktoren, in welke tak zij dan ook werken. Laat ze weten wat deze aandoening inhoud en laat iedereen weten dat wij krachtige vrouwen zijn die knokken voor een oplossing!!!

 

Irene 02-09-2015

 


Klik hier om naar de contact pagina te gaan, of kijk bovenaan de pagina voor het menu.