Te nuchtere Hollander

De Fasciablaster is in Amerika een groot succes. Zo groot zelfs, dat er soms lang gewacht moest worden tot het juweeltje op je deurmat zou vallen. Ashley is naar China gegaan waar de productie opgeschroefd is om aan de vraag te kunnen voldoen en dat werkte.... voor de grote in ieder geval.

 

Er is ook een mini blaster....maar je raad het al....die is nog niet in grote oplages beschikbaar. Als je een paar keer met de grote gewerkt hebt, dan merk je dat sommige delen van het lichaam makkelijker te bereiken zouden zijn als hij niet zo groot was. 

Ik merk dat ook bij bv mijn kipfileetjes. Menig keer heb ik al gewenst dat ik een kleine had.

Er zijn creatievelingen die van een grote blaster een kleine hebben gemaakt. Mannen zijn er met zagen op los gegaan en hebben op de zaagkanten dopjes gezet. Offfff, de hele slimmerds wisten de klauwen van de stok te verwijderen door het los te schroeven en er dan deurknoppen of keukenkast grepen er weer op te zetten. Briljant! Wat ik niet zou geven voor die creativiteit!

 

Nu kon je je op de wachtlijst laten zetten om een officiële mini te mogen kopen. Als Ashley weer een golf kleintjes had om te verkopen, dan zou de eerstvolgende op de lijst een mail krijgen met daarin het blijde nieuws dat er weer geld uitgegeven mocht worden. Ik dacht, waarom niet? Ik ga ook op die lijst, want die grote is zo duur (door verzending en douanekosten) dat ik echt niet durf om de zaag erin te zetten, wat als ik spijt krijg??

Op de fora kwam ik verhalen tegen van vrouwen die beweerden overgeslagen te zijn omdat dames die later dan hen op de lijst gezet zijn (hoe weet je dat überhaupt??) al een mail gekregen hadden om te mogen kopen....

Er verschenen glimmende foto's van dames die poseerden met hun mini en daarop volgde dan weer de jaloerse commentaren van vrouwen die nog steeds de gewilde mail nog niet gekregen hadden. Het is dus schijnbaar echt een ding.

 

Guess what?? 

Vanmorgen werd ik wakker, pakte mijn telefoon, opende Facebook en zag in mijn privéberichten het volgende:

 

 

Ik keek ernaar, las de eerste paar regels (ogen wilden nog niet erg) en dacht...zo... even nadenken of het toch echt wel handig is..... legde mijn telefoon weg en doezelde nog even weg.

 

Maarrrrrrrrrrrrrr, omdat ik niet oneerbiedig wil zijn naar al die vrouwen toe die nog wachten op hun uitnodiging om te mogen kopen (de ironie):

 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, over 1.5 maand heb ik een mini!!!!


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Tamara (dinsdag, 30 augustus 2016 09:50)

  Leuk ook dat ik nu kan reageren op je blog, veel succes met de mini!

 • #2

  Supercool (dinsdag, 30 augustus 2016 14:28)

  Niiice!

 • #3

  Brianna Gibby (zaterdag, 04 februari 2017 20:10)


  I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don't know who you are but definitely you're going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!