Onzeker


Bijna!

 

Bijna 1 maand bezig met de blaster. Dat is best wel spannend, want ik heb mijzelf beloofd dat ik na 1 maand foto's zou maken. 
En dan komt er toch een stuk onzekerheid om de hoek kijken. Want stel nou dat er helemaal niets te zien is? 
Die kans is natuurlijk heel erg groot, maar ik wil zooooo graag dat er 'iets' te zien is. Niet zozeer om wat te bewijzen, maar meer omdat dit best heel erg hard werken is en ik toch graag beloond word voor dat harde werk. Best gek om dit zo op te schrijven.

 

Op de website van Ashley Black heeft zij een soort kaart staan, een overzicht van fases van waarin je fascia zich kan bevinden. En dan zie je (gelukkig) ook plaatjes hoe het kan worden. ( Klik HIER om daarheen te gaan)
Ik kom uit op de laatste fases...fase 6 en 7. De tekst, daar kan ik mij niet heel erg in vinden, maar de foto's, daar zie ik gewoon mijn benen bijna....wauw! 

Ik weet dus nu gelijk, dat ik niet teveel moet verwachten, maar ja.... Ik ben ook maar een mens en dan ook nog een vrouw en we weten allemaal hoe vrouwen eigenlijk zijn over hun uiterlijk. Ik dus ook. Nou ja, soort van dan, binnen de perken van lipoedeem.

 

Er zijn zelfs fases waarin het eerst slechter wordt, alvorens het verbeteren gaat. IEKS! Stel, ik verbeter eerst, maar krijg dan ergens midden in het proces een fase waarin de putten er ineens extra invliegen. Dan moet je toch sterk in je schoenen staan om te blijven blasten!

 

Eerlijk is eerlijk, het doet pijn. Het ene gebied erger dan het andere. De ene keer probeer ik de pijn aan te gaan, een andere keer omzeil ik die plek. En zo ben ik zo'n beetje om de dag aan het 'sculpturen'. De enige plekken waar ik nog niet mee aan de slag ben geweest, dat is mijn bil partij en mijn rug.
Gewoon niet praktisch! Ik kan er slecht bij enzo en omdat Raymond ook aan zichzelf werkt ga ik hem na een workout van blasten niet vragen om ook nog eens even mijn billen te doen. 

 

Al ben ik wel weer een coole oplossing tegen gekomen, die vrouwen in Amerika                                                                zijn zo dom nog niet !

Gewoon naar de bouwmarkt gaan en electrischiteitspijpen halen die de bocht om gaan. Knappe dame die nu niet meer bij haar achterkant kan komen!

 

Misschien toch maar eens proberen? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0