Patiënten ervaringen met Medi:

Cee vertelt:

 

Ik heb steunkousen voor onderbenen en armen van Medi  (Mediven 550).

Klasse 4 voor de benen en klasse 2 voor de armen.

 

Ik heb ook kousen voor armen en benen gehad van Varodem. Die zijn echt lekker zacht, vergeleken met de kousen van Medi, maar ondanks dat het dezelfde klasse was, leken die mij toch minder steun te geven en ik vond ze snel hun kracht verliezen.

Dus voor die kousen hou ik het bij Medi.

 

Van Medi heb ik ook een capribroek, klasse 2, maar die zakt zo af (doordat er lengterek in zit) en was zo’n heisa (drama!) om in een toilet aan te krijgen, dat ik ben overgestapt naar de Curetex van Varodem (ook klasse 2).

Deze is ook op maat aangemeten en door de siliconenband aan de bovenkant blijft hij heel mooi op z’n plek zitten. Hij komt over de knie en zit tot vlak onder mijn borsten.

De rits vind ik echt super, hierdoor is de broek 100x makkelijker aan en uit te trekken dan de capribroek van Medi. Het is ook fijne stof, hij is mooi glad dus kleding valt goed en ik ervaar goed steun. Hij zit, voor zover dat gaat met compressiemiddelen ;-) , comfortabel.

 

 

Ik heb nu ook een hele panty Curetex voor als ik niet de deur uit ga en toch compressie aan wil. Ook die zit lekker, het voelt echt aan als een legging.