Quadrivas therapie

De Quadrivas Therapie is een zeer intensieve massagetherapie die ingezet wordt om het zelfherstellende vermogen in de verschillende weefsellagen over het hele lichaam, respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, bloedvaten, lymfeklieren/vaten en zelfs het botvlies te activeren en al deze weefsellagen (weer) gezond te maken. De methode werkt activerend, afslankend en bloeddrukverlagend.

(Bron: www.quadrivas.nl )

Zie de subpagina's onder Quadrivas voor ervaringen van een aantal vrouwen.


Er zijn nieuwe therapeuten nodig!

Volgende opleiding start in september 2016

 

Door de effectiviteit van de Quadrivas Therapy®, het steeds grotere aantal tevreden cliënten en de toegenomen aandacht voor preventieve gezondheidszorg barst de huidige Quadrivas praktijk uit haar voegen. 

 

Omdat de Quadrivas-behandeling  voor iedereen toegankelijk gehouden moet kunnen worden, start de Quadrivas Acadamy in september 2016 weer een opleiding en zijn ze bezig met uitbreiding van het aantal praktijken.

 

De opleiding kent geen ‘harde toelatingseisen’. Belangrijk is vooral dat je de meerwaarde inziet van preventieve zorg en de rol van de Quadrivas Therapy hierbij, en daaraan graag wil bijdragen. 

 

Wel weet Alyna uit ervaring dat een goede Quadrivas Therapeut over bepaalde eigenschappen beschikt, voldoet aan een zeker profiel. Daarnaast worden kandidaten getoetst aan de hand van een aantal randvoorwaarden .

 

Ga naar www.quadrivasacademy.nl voor meer informatie en de gratis studiegids.

 

Bron: www.quadrivasacademy.nl